Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2007

Πολιτικό σκηνικό 2007(Ελλάδα)


Εκλογές ήταν και περάσανε...όπως περνάνε και γυρνάνε όλα τα κακά.Τραβήξαμε και το καζανάκι(απο τα Νιαγάρας...τα παλιά,τα καλά)και πήγαν όλα τα "πολιτικά" σημαίνοντα πρόσωπα του τόπου(Ψωροκώσταινα Ε.Π.Ε) εκεί που τους αρμόζει*στην φυσική τους θέση.Απο αυτήν όμως την θέση αναδύθηκαν μαργαριτάρια.

Πώς αλλιώς θα καλύπτανε οι πασόκοι το χαμηλό ειδικό βάρος του Γιωργάκη?(Έχω καταβάλει άπειρες προσπάθειες να τον πω Γιώργο αλλά δεν τα έχω καταφέρει ακόμα,και τον λέω όπως και η αγαπημένη του μαμά).Και έτσι αμέσως μετά το πανηγύρι εμφανίστηκε ως άλλος σωτήρας του τόπου,του Πασόκ και κατ'επέκταση και του ευρωπαϊκού μου κώλου ο Βαγγελάκης απο το Ζάππειο παρακαλώ.Ξέρετε ποιός...αυτός με το χαμηλό ειδικό βάρος,σχεδόν σαν του Γιωργάκη αλλά με ένα γενικό βάρος τεράστιο.Περπατά και μυρίζει ευημερία.Βγήκε λοιπόν και δήλωσε παρόν...Είπε αυτό το σημαντικό πράγμα και σκιάχτηκε ο κώλος του Κωστάκη...

Ξέρετε ποιανού...Αυτού με το μεγάλο γενικό βάρος και με το καταφανώς μικρό ειδικό βάρος.Αυτουνού που σίγουρα δεν έκαψε την Ελλάδα αλλά που έβγαλε αντισυνταγματική την οδηγία προς ψήφιση της Ευρωπάϊκης Ένωσης Α.Ε. προς όλες τις Ε.Π.Ε. να αναδασώσουν όλα τα στρέμματα που κάηκαν. Όλες οι Ε.Π.Ε. συμφώνησαν και ψήφισαν την σχετική οδηγία αλλά η Ψωροκώσταινα Ε.Π.Ε. του Κωστάκη δεν ήθελε να πάει μαζί με τα άλλα πρόβατα και είπε ΟΧΙ...Έχω σύνταγμα κύριοι που προβλέπει ήδη τέτοιες οδηγίες...με μεγάλα παράθυρα βεβαίως βεβαίως προς την θάλασσα και τα οικόπεδα πλησίον της.

Ποιός άραγε θα μπορέσει να πει όχι στον Δήμαρχο της Ζαχάρως που είχε ένα φοβερό σχέδιο ανάπλασης της περιοχής;("βαρεθήκαμε το πράσινο τόσα χρόνια.Καιρός να πάμε με τη μόδα και να δούμε και το χρώμα του τσιμέντου...πιστεύομε ότι θα μας πηγαίνει).Μόνο ο τεράστιος πολιτικός που λέγεται Σουφλιάς...τον έπιασε άραγε ο πόνος για το δάσος ή πήγε να καλύψει τον Ρουσσόπουλο που είχε πει ότι η οδηγία της Α.Ε. αντιτίθεται στο σύνταγμα της χώρας;

Είχαμε και την άκρα αριστερά να ανεβαίνει αρκετές μονάδες και να σηκώνει τα σφυροδρέπανα να καθαρίσει τους αγρούς μπας και αποχαρακτηριστούνε,τον μέτριο Αλαβάνο να κερδίζει πόντους με εμφανίσεις ντουέτα με τον Τσίπρα(άντε και στον Διογένη)και βέβαια είχαμε την θεαματική είσοδο στην Βουλή της άκρας δεξιάς με τον μεγάλου γενικού βάρους ταχυδακτυλουργό "χέρι χέρι"και τον πολυπολιτισμικό θίασό του(αρχαιολάτρες,χουντικοί,και πάνω από όλα Χριστιανοί ορθόδοξοι)διατάσσοντας την μεγάλη αλλαγή του τόπου(τί εγραψα πάλι ο πούστης...με πόνεσε το κεφάλι μου).

Άντε και εις άλλα με υγεία και πάντα τέτοια να γελάμε λιγάκι οι άνθρωποι...
Την θυμάστε άραγε την παραπάνω εικόνα;

Δεν υπάρχουν σχόλια: