Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2008

2 σε 1

Δύο παιχνίδια είναι το πόστ αυτό.Το ένα μου το πρότεινε η mamma και το άλλο η Λίλη από το Γκάζι.Το ένα λέει για το λόγο προέλευσης της εικόνας μου αλλά και του ονόματός μου ενώ το άλλο λέει να ονομάσω τα 7 καλά και τα 7 κακά του προηγούμενου χρόνου(και αν δεν είναι 7 δεν τρέχει και κάτι).

Αρχίζω...



Μικρός λάτρευα την δημιουργία της μουσικής.Είχε λοιπόν ένας φίλος ένα αρμόνιο όπου κάθε πλήκτρο αντιστοιχούσε σε μία συγκεκριμένη νότα(άρα και σε ένα διαφορετικό άκουσμα).Επειδή ο φίλος μου δεν με άφηνε να παίζω σπάστικα άσχημα.Γύρισα σπίτι και ζωγράφισα σε ένα χαρτί το αρμόνιο και αρίθμησα κανονικά τα πλήκτρα.Είχα καταφέρει να αποστηθίσω όλους τους ήχους και έτσι έκανα πρόβα στο τετράδιο το αγαπημένο μου τότε Χριστουγεννιάτικο τραγούδι "ο μικρός τυμπανιστής".

Την επόμενη μέρα το έκανα πρόβα στο πραγματικό αρμόνιο όταν ο φίλος μου πήγε στην τουαλέτα.Το έβγαλα όλο το τραγούδι με ένα λάθος!!!Από εκεί κάπου ξεκινάει και η ιστορία μου με την εικόνα αλλά και με αυτό που αντιπροσωπεύει η εικόνα.Βλέποντας το μάπετ σόου ερωτεύτηκα με την παραπάνω φιγούρα.Γιατί;Μα γιατί ήταν ένας μικρός τυμπανιστής.Έγινε ίνδαλμα και γι αυτό τον χρησιμοποιώ.Μα πάνω από όλα έχει αυτά που δε έχω εγώ εκτός από ένα.Έχει σπιρτάδα,έχει νεύρο,έχει τρέλα,έχει ομορφιά και όλα αυτά δεν τα έχω εγώ.Αυτό που έχουμε και οι δύο είναι η λατρεία για τα τύμπανα.Και έτσι κολλήσαμε.

Το island(και είναι η μόνη λέξη που θα χρησιμοποιώ στο μπλογκ στα αγγλικά.Όλες οι άλλες γράφονται από μένα στα ελληνικά...πχ όλγουέις...είναι ένας χαζός τρόπος αντίδρασης για τα γκρίκλις που μας έχουν κυριεύσει αγνοώντας την ομορφιά της γλώσσας μας)αντιπροσωπεύει(και βασικά μου θυμίζει)έξοχα καλοκαίρια σε νησιά και κυρίως μία πανέμορφη νύχτα που είχα περάσει στο ομώνυμο μαγαζί.Τίποτις άλλο...


Παιχνίδι βου...


Τα 7 καλά του προηγούμενου χρόνου ήταν ουσιαστικά ένα.Η ανακάλυψη του επαγγέλματος που αγαπώ και η συμβίωσή του με ένα επάγγελμα που μου αρέσει φτιάχνοντας ένα μείγμα άκρως δημιουργικό,ουσιαστικό και πάνω από όλα ενθουσιώδες(απορώ δηλαδή πώς γίνεται με τόση πληθώρα επαγγελμάτων όλοι να αναζητούν την καρέκλα στο δημόσιο...).Το επάγγελμα που αγαπώ είναι ηλεκτρονικός ενώ το επάγγελμα που μου αρέσει είναι ηλεκτρολόγος.Φτιάχτηκε λοιπόν ένα μείγμα αυτοματισμών ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων που με παρασύρει σε ενδιαφέρουσες καταστάσεις.Σε καινούρια πράγματα.


Τα 7 κακά θα έχουν και φωτογραφίες.Είναι κυρίως κοινωνικά θέματα(που από ιδεολογικής απόψεως τα θεωρώ και προσωπικά) και είναι αυτά που με σημαδεύουν.Όλα μαζί θα μπορούσαν να εγκλειστούν στην φράση έλλειψη μνήμης και εξηγούμαι:

1.


Θυμάστε άραγε τις πυρκαγιές του καλοκαιριού;Τις μεταπωλήσεις γης προς το Καζίνο στην Πάρνηθα;Το σχέδιο ανάπλασης του μουνόπανου δημάρχου της Ζαχάρως με τα ξενοδοχιακά συγκροτήματα πάνω στα καμμένα ακριβώς μετά από ένα μήνα από το σβήσιμο και χωρίς να έχει κατακάτσει η στάχτη στο χώμα;Ή μήπως θυμάστε τις διεκδικήσεις της Εκκλησίας της Ελλάδος στον Υμηττό;

2.


Θυμάστε άραγε τα ομόλογα και τα ανομολόγητα των γαμημένων που διαχειρίζονται το ελληνικό χρήμα πάντα με γνώμονα το κοινωνικό κράτος;

3.


Θυμάστε άραγε τις υποκλοπές της βόδαφον υπό την σκέπην του κυρίου(λέμε τώρα)Βουλγαράκη;Απντέιτ...Αυτή η κακή βόδαφον πήρε και κάποια έξτρα χρηματοδότηση (από το κράτος φυσικά)αλλά και βραβείο λειτουργικής εταιρίας έτσι για να εξάρουμε και έμπρακτα το ήθος των υποκλοπέων.

4.

Θυμάστε άραγε τα χάδια των μπατσόπουλων προς τον άτακτο φοιτητή;

5.


Θυμάστε άραγε κάποια ονόματα που θα έβγαιναν και καλά στη φόρα για κάποιους που έβαλαν μέσον για να μην πάνε φαντάροι;Ξέρετε...τα γνωστά λαμόγια που βγαίνουν έξω με την όποιον πάρει ο χάρος μπεμβέ τους και το μαλλί είναι επιμελώς ατημέλητο και γαμούν και δέρνουν τα άτομα.

Και κάποια έτσι στα γρήγορα:

7.Θυμάστε για κάποιους υπεύθυνους για την πτώση της Ρικομέξ;

8.Θυμάστε κάποιο Σάμινα;

9.Θυμάστε κάποια πετρελαιοκηλίδα στην εκβολή Ασωπού ;

10.Θυμάστε μία ονομασία που προφέρεται Σκόπια;

11.Θυμάστε τί φάγατε χθες γαμώ το μουνί της πουτάνας γαμώ;Που έχουμε καταντήσει μαμ κακά και νάνι και από μνήμη δεν ενδιαφερόμαστε.Φτάνει να μην αρπάξει ο δικός μας ο κωλαράκος.Φτάνει να μην διαταραχτεί η αυτιστική ζωούλα μας.Αυτά είναι τα 7+ άσχημα που μου συνέβησαν το 2007.Δεν συνέβησαν και σε σένα;

Το παιχίδι μεταφέρεται σε όποιον γουστάρει να γράψει...

island

71 σχόλια:

Oύρσουλα είπε...

Σε βρίσκω πολύ συγκρατημένο...αν ήμουν στην θέση σου, θα το είχα σπάσει το αρμόνιο να μην μπορεί να παίζει ούτε κι εκείνος !

Οσο για το δεύτερο κομμάτι του post σου...τι να πει κανείς? Ο Έλληνας δεν αλλάζει. Γουρούνι ήταν και γουρούνι θα παραμείνει. Απλά παθαίνει κάποιες κρίσεις ευαισθησίας οι οποίες κρατούν όσο η μνήμη του χρυσόψαρου.

Και εις άλλα με υγεία...

mamma είπε...

Μικρέ από ομορφιά ΔΞ/ΔΑ, αλλά από νεύρο, σπιρτάδα τρέλα, εεεε!
Μη μας τρελάνεις κιόλας πως δεν έχεις!!!!

!!Σε φιλώ!!

Laplace είπε...

χαχα φιλε all time classic η φωτο του Βουλγαρακη..

Zaphod είπε...

Σωστός ο τυμπανιστής!!

Περί αμνησίας αστα να παν στο διάολο.....

island είπε...

@Ούρσουλα

Θα το είχα σπάσει αγαπητή αλλά έκανα την διατριβή μου κρυφά μετά το περιστατικό...

Εννοείς την μνήμη των δύο δευτερολέπτων;Πολύ λες...Μόλις πέσουν τα αθλητικά την τιβι τα ξεχνάει όλα ο ελληναράς.Τρίβη και την κοιλιά του ως άλλος πασάς...

island είπε...

@mamma

Και εγώ σε φιλώ μάμα...σταυρωτά!!!!είμαι σαν να κοιτάς τον Σουφλιά σε παραμορφωμένο καθρέπτη...

Φιλί και πάλι φιλί

island είπε...

@laplace78

Αργότερα στα σοθμπις μπορεί να βγάλουμε και χρήματα που ξέρεις....

island είπε...

@Zaphod

Θενκς συναγωνιστή...

giant13 είπε...

Πάρα πολύ όμορφο ποστ.
Τα περιέχει όλα, προσωπικές αποκαλύψεις, κοινωνικά σχόλια, παραπομπές σε άσχημα και τραγικά συμβάντα αποκλειστικά στην χώρα μας.

Απ το προφίλ σου, και το "οδευτής ηλεκτρονίων", πίστευα πως το κύριο επάγγελμα σου είναι μουσικός(ντραμίστας συγκεκριμένα).
Επειδή την μουσική μπορούμε να την δούμε και σαν όδευση η καλύτερα οδέυσεις ηλεκτρονίων, μέχρι τα ηχεία, όπου μετατρέπονται πάλι σε ήχο.
Τελικά ξέρεις, είμαστε συνάδελφοι.
Ηλεκτρονικός και γώ, έστω και αρκετά πιό παλιός.
Αλλά και ηλεκτρολόγος και υδραυλικός και μαραγκός και χτίστης και ασπριτζής όποτε και όταν χρειασθεί.
Να σαι πάντα καλά.

island είπε...

@giant13

Όμορφο σεντόνι μου έστρωσες και ευχαριστώ.Μόνο όταν τα κοινωνικά τα νιώθω και προσωπικά τότε και μόνο τότε νιώθω επίσης ενταγμένος στο κοινωνικό σύνολο που λέγεται Ελλάδα.

Σε πειραματικό τελείως στάδιο κατασκεάζω ηχεία οπότε κάπως έτσι βγήκε(από έναν φίλο μου μάλιστα)το οδευτής ηλεκτρονίων.Δεν έπεσες έξω.

Ώστε συνάδελφοι;(αν και πηγαίνω καλύτερα προς ηλεκτρολογία).Και εγώ κάνω από όλα όπου και όταν χρειαστεί.Όχι το ίδιο καλά με το πρωτεύον επάγελμά μου αλλά πιάνουν τα χέρια μου που λένε...

Να είσαι και εσύ καλά γίγαντα...

τo τέρας της «αμάθειας» είπε...

Τα εφτά (και βάλε) κακά της (κοινής) μοίρας μας, που αναφέρεις, θα γίνουν δεκαεφτά, εκατόν εφτά, χίλια εφτά, άπειρο εφτά...
Κι αυτό, διότι έίμαστε άξιοι αυτής της μοίρας...
Της μοίρας που εμείς "ορίζουμε" με τις δράσεις μας καθημερινά και τις αντιδράσεις μας σε όλα τα δεινά...
Τα (εφτά σε ένα) καλά που σου 'φερε ο χρόνος που πέρασε, τα βρίσκω ΣΟΥΠΕΡ!!! (πάρε ένα γκρινγκλις για τη συλλογή :Ρ) Πράγματι πολύ σημαντικό να "ζεις" μέσα από μια δραστηριότητα που απολαμβάνεις!! Και στο λέω εγώ που "βρήκα" μια καρέκλα στο δημόσιο και (όσο κι αν ακούγεται παράδοξο) λατρεύω το αντικείμενο της δουλειάς μου!!
Εντ αι αμ όλσοου φαν οφ Μάπετ Σόου!!
:))

island είπε...

@«Το τέρας της Αμάθειας»

Θα γίνουν 1013 σαν το τραγούδι...

Για το δημόσιο δεν μου φαίνεται παράδοξο και ούτε κατακρίνω την δουλειά σε διάφορα σχόλια ως δουλειά αλλά ως αντιμετώπιση υπαλλήλων.Η δουλειά στο δημόσιο μπορεί να γίνει επωφελής και για αυτόν που την κάνει(χαίρομαι που ένας μπλογκερ υπάρχει σαν εσένα που την κάνει)αλλά και για το κοινωνικό σύνολο.

Όσο γιατο μάπετ σόου γουέλ καμ του δε κλαμπ και πάρε και ένα δωράκι...(είμαι "εγώ" που χαλαρώνω)

http://www.youtube.com/watch?v=3z1WW70R88w&NR=1

Leigh-Cheri είπε...

Χα χα χα! Μα γιατί δεν μίλαγες στον φίλο σου για κοινοκτημοσύνη;
Πάντως, σε θαυμάζω για τον τρόπο που εκτόνωσες το πάθος σου στο χαρτί! Προφανώς, ήσουν δημιουργός εκ φύσεως!
Για το δεύτερο, αν ο κόσμος είχε ελάχιστη μνήμη, θα ήτανε απλώς ένας άλλος κόσμος. Τώρα, στου κουφού την πόρτα… Δεν πειράζει όμως να τους χαλάμε τον ύπνο ξαναθυμίζοντάς τα όλα πάλι και πάλι. Πώς να γίνει αλλιώς; Τον ακούραστο μόνο να ‘χουμε. Αυτό εύχομαι.
Όσο για τη βόδαφον, για δες κι αυτό.

mamma είπε...

Με στεναχωρείς που έβαλες στην ίδια πρόταση τον φίλο μου animal με τον Σουφλιά... πιστεύω (ελπίζω) πως ήταν στιγμιαίο ολίσθημα και δεν θα επαναληφθεί.

Με λίγα λόγια, μίλα καλύτερα για το φίλο μου...

!!Σε φιλώ!!

τo τέρας της «αμάθειας» είπε...

ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
Υπέροχο το δώρο σου!! Και πάνω στην ώρα...
(Πέρνα τη Δευτέρα απ' το blog μου του σι γουατ αι μιν...)

Skouliki είπε...

τωρα που εμαθα τα μυστικα σου .. μπορω επιτελους να σε εκβιαζω ανετα

καλημερααααααα

KitsosMitsos είπε...

Εκπλήσσομαι ευχάριστα...
Καταρχάς, είναι πολύ σημαντικό ότι βρήκες τι ακριβώς θέλεις από δουλειά, κάτι που σε γεμίζει και σε ευχαριστεί.
Κατά δεύτερον, τα πράγματα που θυμάσαι και μας θυμίζεις. Βάλε μέσα και κάτι Βαρθολομαίους και κάτι οικονομικά και έχεις συνοψίσει όλη τη χρονιά και όχι μόνο! Εύγε!

ΥΓ Τρομερά τα μάπετς. Χρόνια μπροστά από την εποχή τους!

angelos είπε...

einai tlk polla ta asxima e?
emena oi purkagies sigoura tha mou meinoun aksexastes..

Surrealist είπε...

Πράγματι είσαι σοφός... το χρειαζόμασταν αυτό το ποστ, έτσι για να μη ξεχνιόμαστε, επειδή σε όσα είπες και προβάλλεις συμφωνώ και επαυξάνω, τα λόγια τα πολλά δεν έχουνθέση, μίλησες, σοφέ!

Την καλημέρα μου!!

island είπε...

@Leigh-Cheri

Στου κουφού την πόρτα άφηνε ραβασάκια.Έτσι θα ξυπνήσει ο Έλλην...Αμα η αιτία είναι καμιά δίμμετρη πολλά υποσχόμενη καλλονή ή κανένας δίμμετρος σφριγηλός και πολλά υποσχόμενος καλλονός.

Καλά ρε θηρίο.Που το ψάρεψες;Εκπληκτικό.Βόδαφρον και ΚΚΚ;Άσχημες επιρροές θα είχαν οι γραφίστες τους..

Τον ακούραστο μόνο να ‘χουμε. Αυτό εύχομαι.

Και εγώ αυτό εύχομαι...

Καλημέρα και να περνάς...

island είπε...

@mamma

Ax mamma....Γλυκειά mamma...με σκλαβώνεις...Ξέρεις....πότε πότε έρχεται ο άλλος μου εαυτός και τα κάνει μαντάρα...Δεν θα επαναληφθεί...

Σε φιλώ...

island είπε...

@«Το τέρας της Αμάθειας»

Να είσαι σίγουρη πως θα περάσω και άι γουίλ σί γουάτ γιου μίν...μην σε νοιάζει!!!

Φιλί

island είπε...

@skouliki

Ελπίζω να μην έχεις και ντι βι ντι από εκείνο το βράδυ.....αρχίζω και φοβάμαι...και κυρίως τα ύψη...

island είπε...

@KitsosMitsos

Κίτσο άργησα να καταλάβω την κλίση μου αλλά τελικά τα κατάφερα...

Βαρθολομαίος έ;;;Τον είχα ξεχάσει και αυτόν.Να θυμιθούμε βέβαια και τις κοντινές και ενδιαφέρουσες σχέσεις του Χουντόδουλου με αυτόν την Ρωσσίας.Ξέρεις τον Αλέξιο...Που κάνανε ένα κοινό μέτωπο για την εκπόρθυση του Πατριάρχη...Αλλού το πήγα αλλά με πήγε το όνομα...

Ευχαριστώ φίλε για τα καλά σου λόγια...

island είπε...

@administrator

Είναι πολλά τα άσχημα...και ακόμα περισσότερα αλλά έχω και εγώ ισχνή μνήμη.Οι πυρκαγιές ίσως ήταν το κερασάκι στην τούρτα ώστε κάποιο να ψιλιαστούν...

Να περνάς

island είπε...

@Surrealist

Δεν είμαι σοφός.Μάλλον προς το σουρεαλιστής θα έλεγα ότι είμαι γιατί πρώτον γράφω όπως μου κατέβουν και δεύτερον πιστεύω ότι κάποια στιγμή όλα αυτά θα αλλάξουν(έχει και λίγο από ουτοπία μέσα βλέπεις).Σε ευχαριστώ που πέρασες καλή μου και σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια...Χαίρομαι που είσαι με το μέρος μου...

Φιλί

mamma είπε...

Όταν έρχεται να τον στέλνεις σε μένα να του κάνω σφιχτές αγκαλιές γεμάτες αγάπη. Του έχουν λείψει, γι' αυτό μοιράζει σφαλιάρες.

Θερμό φιλί!

Skouliki είπε...

foto , dvd, cd, δισκακι , αποδειξεις ολα τα εχω

kanataki είπε...

εγώ που δεν θυμάμαι τίποτα?


υγ μόνο ότι μεγαλώνω..
υγ μα κοίτα τι πάει και θυμάται η γυναίκα...!

Lily είπε...

Se euxaristw gia tin adapokrisi tis proskilis!!!

Xerome gia tin polu kali mnimi sou........!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου Νησάκι.

Ευχή μου μέσα από το ακί μου, παιδίμου, να συνεχίσεις να αγαπάς με πάθος αυτό που διάλεξες για δουλειά σου και να μη σε κάνει να πάρεις κάμψεις κανένας!

Όλα τα θυμάμαι από αυτά που αναφέρεις στο βου μέρος σε αυτό το βουμέρος που ζούμε γκαμώτο :?
Στ' αφτιά μου ηχεί ακόμη εκείνο το αααγγαααρειιια κάαανω, ποινήηην εκτίω του ακατονόμαστου και το ''όπου ήταν δάσος θα ξαναγίνει δάσος'' του ονομαστού. Και επειδή σε βρίσκω πολύ ψαγμένο παιδί, θα ήθελα να μου απαντήσεις εδώ και τώρα, λες να εννοούσε κανένα brazilian wax τησ Αναστασούλασ;

Με εκτίμηση
aa-duck

roadartist είπε...

χαχα μας τρέλανες όπως όλγουέις.. :))) Καλή εβδομάδα island με πολύ μαντνεςςςςςς :)

island είπε...

@mamma

Μην τον ξυπνάς γλυκειά μάμα.Καλά το έχω κοιμήσει.Άσε και θα ζητάει άλλα μετά...Φιλί και από μένα

island είπε...

@skouliki

Δεν σε φοβάμαι....βγάλτα όλα στη φόρα αν μπορείς.Σιγά....τί μπορεί να μου κάνει μία σκουλικα-Ντόρα;

island είπε...

@kanataki

Χρειάζεσαι εντατικά μαθήματα αγαπητή.Η μνήμη είναι μεγάλη υπόθεση.Έχω και μια θεωρία.Όσο μεγάλώνει η αμνησία μεγαλώνει και ηλικία.Να το κοιτάξεις.Καλώς ήρθες

island είπε...

@Lily

Δεν γινόταν να αρνηθώ στην πρόσκλησή σου.Ευαριστώ για την ευκαιρία που μου έδωσες.Φιλί...

island είπε...

@taxwmataxanw

Αγαπητό παπί που βλέπω κιόλας ότι είσαι αα...Λες να κάνανε brazilian wax σε όλη την Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι και απλά δεν το ερμηνεύσαμε σωστά;Μπορεί....ενδιαφέρουσα η θεωρία σου.Να μην δείχνουν και τα βουνά μας σαν αγγλίδες τουρίστριες.Σωστήήή....

Φιλί παπί...

island είπε...

@roadartist

Ευχαριστώ ως όλγουεις...Καλή εβδομάδα και σε σένα και μην ανησυχείς...από μάντνες είμαι φούλ...Φιλί...

mamma είπε...

Δεν κοιμάται, σε παραφυλάει και θα σε δαγκώσει τη στιγμή που δε θα το περιμένεις.

Σε φιλώ θερμά.

ΥΓ. Έχω βάλει ξυπνητήρια παντού, ετοιμάσου!!!

patsiouri είπε...

Εξοχο! Εγώ το παιχνιδάκι 7+1 το περιόρισα σε προσωπικό επίπεδο αλλιώς θα εγραφα ακόμη...οι φωτιές όμως ειδικά επειδή τις βίωσα προσωπικά και μάλιστα με 3 ώρες στο παρακμιακό κρατητήριο του παρακμιακού τμήματος ενός παρακμιακού χωριού για εμπρησμό, ήταν το μεγαλύτερο φιάσκο της χρονιάς, συμφωνώ απόλυτα.

Humma Kavula είπε...

Φαντάσου ούτε τα 7 κακά δε μπόρεσες να γράψεις σε 7 προτάσεις. Τι κακό μας έχει βρει σ'αυτή τη χώρα! Ενώ τα 7καλά τα έκανες 1 χαχαχα.
Χώσε και σώσε

Humma Kavula είπε...

Τι εννοούσα με το τελευταίο;
Τώρα τελευταία διακρίνω μία αυξητική τάση του εκνευρισμού σου ;-Ρ Καλώς ήρθες στο κλαμπ!
Βέβαια μπορείς να δοκιμάσεις να κόψεις τους καφέδες

ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΡΕ είπε...

Nα ανταποδώσω και εγώ με τη σειρά μου τις ευχές για Kαλή Xρονία φίλε, με υγεία και δύναμη για νέα πράγματα μέσα και έξω από τα μπλογκς.

Ra Ma είπε...

Γειά σου μικρέ τυμπανιστή.
Με τρέλανες με το αρμόνιο. Θυμάμαι και το δικό μου πρώτο σκάκι με χαρτί ήταν! (αλλά δεν έγινα επιστήμονας!)

Οργισμένε μικρέ τυμπανιστή, είναι η υπέρτατη απόλαυση να κάνεις τη δουλειά που του αρέσει. Όσο για τα άλλα δεν έχω παρά να συμφωνήσω. Για το τι πρέπει να κάνουμε δεν είμαι σίγουρος!

Επ' ευκαιρία με το πρόσφατο θέμα Ζαχ-Βαχ, μου κάνει εντύπωση πως όλοι σε μεγάλες θέσεις (υπουργοί κλπ) βγαίνουν, κάνουν δηλώσεις και καταλαβαίνεις ότι τα γνώριζαν όλα!!!! Τόσο καιρό τι κάνανε δλδ οι εκλεγμένοι εκπρόσωποί μας???

Τις οργισμένες καλημέρες μου.

Skouliki είπε...

αμα σταζει τα παντα κυριος χαχχαχα

maria λεμονατη! είπε...

εμεινα εκθαμβη απο τα κατορθωματα σου με το χαρτινο αρμονιο...η δυναμη της θελησης ειναι παντοτινη!

καλα κανεις και μας θυμιζεις πραγματα...παντως αυτη η ελλειψη μνημης και ενδιαφεροντος συνοδευει και την προσωπικη μας ζωη...ακουμε χωρις να ακουμε...μεταφραζουμε τα λογια των συνανθρωπων μας οπως μας καπνισει...κτλπ...κτλπ

island είπε...

@Humma Kavula

Και να φανταστείς φίλε humma δεν πίνω πολλούς καφέδες.Έναν εσπρέσο το πρωί και έναν γαλικό το μεσημέρι(ή και το αντίθετο)Μάλλον θα φταίει ότι τους μπερδεύω.

island είπε...

@mamma

Νυστάζω μάμα.Ρίξε και άλλα ξυπνητήρια

mamma είπε...

Έχουν ακροβολιστεί γύρω γύρω... δεν χρειάζεσαι άλλα, πίστεψέ με. Περίμενε να αρχίσουν να χτυπάνε

island είπε...

@patsiouri

Έχεις κάνει και φυλακή αγαπητό πατσιούριον;Είδες ποιά είναι η αστυνομία;Δεν ξέρει ποιόν να πιάσει και τα βάζει με το αθώο πατσιουράκι.Τς τς...

island είπε...

@ΔΕ ΜΑΣΑΜΕ ΡΕ

Επίσης φίλε.Καλώς ήρθες

island είπε...

@Radio Marconi

Οι εκλεγμένοι εκπρόσωποί μας την έπαιζαν σε κάποιον καφενέ(κοινώς αναψυκτήριον)φίλτατε ραδιοπειρατή.Την έπαιζαν με άλλες γραμματείς και τώρα βγαίνουν και φωνάσκουνε φοβούμενοι μήπως βγάλει και άλλα στη φόρα κάποια άλλη γραμματέας.

Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να αντιδρούμε και να θυμόμαστε.Τίποτις άλλο...

island είπε...

@skouliki

Στάζει; Ποιός στάζει;;;Να φωνάξουμε υδραυλικό...

island είπε...

@maria λεμονατη!

Άστα φίλη.Ένας κόσμος εθελούσιων τυφλών είμαστε και κοιμισμένων τσοπαναραίων.

island είπε...

@mamma

Είμαι σε ύπνο βαθύ.Θα δούμε πόσο δυνατά θα χτυπήσουνε γλυκειά μάμα

KitsosMitsos είπε...

Φίλτατε, έχεις μήνυμα στο γνωστό τρελοκομείο. Μπες, δες και πες. Είναι επείγον!!!

tulipa nera είπε...

Καλά τα λες, και μπράβο που δεν τα ξεχνάς. Έχουμε γίνει πια τόσο απαθείς, τόσο αμέτοχοι... Αποκαρδιωτικό...

Utopia είπε...

Ήρθα να σε χαιρετήσω...δια χειραψίας.Οικογενειακά πράγματα...Προστάτεψε τον οργανισμό σου,χρησιμοποιώντας το οπλοστάσιο της φύσης!Θα δούμε κι άλλα...ακόμα στην αρχή είμαστε!Φιλί!:)))

Surrealist είπε...

την καλησπέρα μου, φτιάχνω το blog roll μου και θα σε περάσω, να είσαι καλά για την φιλοξενία και το όποιο σου σχόλιο.

Θα επανέλθω για την ανάρτηση, αν όχι αυτή την επόμενη, όλα τρέχουν εποχή fast :}

Ευχαριστώ.

Surrealist είπε...

Y.Σ. διαβάζοντας όμως και των λοιπών φίλων τα σχόλια, λέω ότι θα επενεμφανιστώ ;} με την επόμενη...

Συνέχισε σοφέ όλα καλά... :}

island είπε...

@KitsosMitsos

To είδα φίλτατε....θενκς

island είπε...

@tulipa nera

Είναι δεν είναι;Καλώς ήρθες

island είπε...

@Utopia

Με τί να προστατευτώ;Δεν βλέπω κάτι εκτός από την αντίδραση.Δεν είμαστε πάντως στην αρχή αλλά σίγουρα και όχι στο τέλος.Έχουμε μέλλον ακόμα ή μήπως όχι;

island είπε...

@Surrealist

Ευχαριστώ πολύ για το μπλόγκ ρόλ...Ανταποδίδω...Πέρνα όποτε έχεις χρόνο και κέφι.Άλλωστε και η δικιά μου εποχή είναι φαστ αυτήν την περίοδο.Γι αυτό δεν εμφανίζομαι...Φιλί και όλα καλά...

Utopia είπε...

...το τέλος βρίσκεται μέσα στην αρχή...
Πίσω στο μέλλον!
Απ΄ό,τι βλέπω...ξέρεις να προστατεύεις τον εαυτό σου...καλά!
Φιλί!:))))

island είπε...

@Utopia

Έχεις μάτι αγαπητή.Ευχαριστώ πολύ...Φιλί ξανά...

tzonakos είπε...

Στο πρώτο κομμάτι συμφωνώ κι επαυξάνω αυτο με τα γκρίκλις @$#%!*
Μπράβο σου που πάλεψες για το αρμόνιο.

Στο Β' κομμάτι βρήκα κάτι απο αυτά που σκέφτομαι και εγω συνέχεια και δεν θέλω να τα ξεχάσω.
Παλεύω ακόμα κι εγω ειναι αλήθεια.
Με τόσο βομβαρδισμό απο άλλα ερείπια απο πάνω απο τα παλιά, ξεχνούνται εύκολα τα παλιά λες και πρέπει να σχωρεθούν ως ... παλια ξινά σταφύλια.
Δεν υπάρχουν και πολλά ξινα σταφύλια που επιλεκτικά πρέπει να ξεχνάμε επειδή ετσι εξυπηρετεί αυτό άλλους που ταυτόχρονα δεν νοιάζονται για εμάς και για κανεναν εκτός απο τον εαυτούλη τους.
Καλη εβδομάδα φίλε.

Utopia είπε...

Έχω μάτι...ένα!Το άλλο τόχω κλειστό,για ευνόητους λόγους...αν και δημιουργεί παρεξηγήσεις μερικές φορές!!!!:)

island είπε...

@tzonakos

Σαν περσινά ξινά σταφίλια έ;Σωστή έκφραση για το θέμα.Θενκς φορ κάμινκ

island είπε...

@Utopia

Κλείνε συνέχεια το μάτι αγαπητή και ας έχεις παρεξηγήσεις.Δεν ξέρεις πού μπορεί να βγεί.Ίσως σε κάτι καλό.κλικ...

foteinoula είπε...

έτσι να παίζουμε και να περνάμε ωραία και να θυμόμαστε..... Η Φιγούρα.... :)