Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2008

Η τελευταία ανάρτηση για εδώ...ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΩ ΛΕΜΕ


Το αποφάσισα τελικά.Βρήκα έναν πολύ όμορφο χώρο και μετακόμισα.Σας περιμένω όλους εκεί.Μου άρεσε πάρα πολύ η επιφάνεια εργασίας και τον επέλεξα αν και είναι πιο δύσκολος.Ελπίζω να με επισκέπτεστε και εκεί ώστε να συνεχίσουμε να τα λέμε.Η μεταφορά δεν έχει τελειώσει ακόμα και έτσι θα έχουμε κάποιες αλλαγές κατά τη διάρκεια των επόμενων ημερών.Όσοι με έχετε στην λίστα με τα μπλόγκς όταν βρείτε χρόνο αλλάξτε την παρούσα διεύθυνση.Τα λέμε από εκεί παίδες και κόρες.

19 σχόλια:

Skouliki είπε...

erxomaiiiiiiiiiiii

Laplace είπε...

ερχομαστε,καλη τυχη κ στο νεο μπλοκ μαγκα

fpboy είπε...

Φίλοι Παναθηναϊκοί που διατηρείτε blog.

Μιλήσαμε με τον laplace περί λαμογιάς και ψέυδους κατά της ομάδας μας και ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΔΡΑΣΗ ως ΜΠΛΟΓΓΕΡΣ και ως ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ.

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΩΝ ΣΚΟΠΩΝ ΠΟΥ ΑΓΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΕΣΑ.

ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΦΙΛΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΒΙΑΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΣΦΑΞΑΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΣΤΗ ΛΕΩΦ. ΛΑΥΡΙΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.

ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ,
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΙΣ 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟΥ 2008, ΚΑΙ ΩΡΑ 00:00 (ΜΟΛΙΣ ΝΑ ΧΕΙ ΜΠΕΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΚΑΤΟΝΤΑΕΤΙΑ), ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΗΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΜΠΛΟΓΚ, ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.

ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΕΝΑ ΕΞΩΦΥΛΛΟ, ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ, ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ.

ΕΙΝΑΙ ΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΑΣ.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΥΤΗ, ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΤΟΥ LAPLACE ΚΑΙ ΤΟΥ GOTHANGEL, ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΑΣ, ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ, ΔΙΑΦΗΜΗΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΕΝΑ ΜΠΑΝΝΕΡ, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΕΠΤΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΕΤΙΑΣ, ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑ ΠΟΣΤ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΔΙΑΤΗΡΕΙ BLOG!

Stefanos είπε...

Καλώς βρεθήκαμε! :)

Ανώνυμος είπε...

Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς συνεχίζει το πρέσινγκ για το σπίτι στη Μύκονο και προσφέρει στον Αλέξη Κούγια 150.000.000 ευρώ και δώρο τρεις παίκτες της Τσέλσι για τον τιμημένο ΠΑΣ. Ο πρόεδρος ύστερα από πολλές πιέσεις δέχεται, με αποτέλεσμα ο ΠΑΣ να κατακτήσει το επόμενο πρωτάθλημα με περίπατο, έχοντας επιθετική τριπλέτα τους Σαϊτιώτη - Σολάκη - Ντρογκμπά, στα χαφ Κιάσσο - Καζναφέρη - Λάμπαρντ και στην άμυνα Παγώνη - Ντάσιο - Ζαπρόπουλο - Καρβάλιο.

Ανώνυμος είπε...

Αξιότιμε κύριε Αβραμόπουλε,
Θα ήθελα να σας συγχαρώ για την απόφασή σας για την απαγόρευση του καπνίσματος στους κλειστούς χώρους.

Είναι κάτι που το περιμέναμε πολύ καιρό να γίνει. Όμως δεν έχω καταλάβει, γιατί το μέτρο θα αρχίσει να εφαρμόζεται από την 1η Ιανουαρίου 2008. Αυτό δημιουργεί πολλά προβλήματα.

Η ομαδική ψυχοθεραπεύτρια Χριστίνα Τερλίδου είναι μανιώδης καπνίστρια και κατά τη διάρκεια των θεραπευτικών συνεδριών καπνίζει με τη σέσουλα. Ούτε πάει το μυαλό της στην ανάγκη ή τη στοιχειώδη υποχρέωση να ζητήσει την άδεια των ασθενών της.

Το «...ιατρείο» της μυρίζει τσιγαρίλα.

Άν η ισχύς της απόφασής σας για την απαγόρευση του καπνίσματος άρχισε από τώρα, θα μπορούσαν ορισμένες δυσμενείς συνέπειες να μετριαστούν.

Κύριε Αβραμόπουλε,

Γιατί καθυστερείτε την εφαρμογή της αντικαπνιστικής απόφασής σας; Επειδή φοβάστε μήπως σας φάνε οι Ελληνάρες, οι τσαμπουκάδες, και αφήνετε την ισχύ της απόφασή σας για να την υποστούνε οι διάδοχοί σας που θα είναι στην εξουσία το 2010 και θα δεχτούν τις ύβρεις, τους προπηλακισμούς και την οργή των ελληναράδων τσαμπουκάδων που μπορούν να ανεβάσουν και να κατεβάσουν κυβερνήσεις για να μην κόψουν το κάπνισμα;

Kwlogria είπε...

Άντε με το καλόοοοοοοοοοο!!! Θα τα λέμε από κει!!!!!

Kwlogria είπε...

Καλέ, από κει τα λέγαμε! Τώρα το κατάλαβα! Ηλίθια τελείως χαχαχαχα!!!

panikos kai fovera είπε...

καλη μετακομιση!!!!!!!!!!

marianaonice είπε...

Θα σε βρούμε στο καινούριο σου @σπιτικό!
Ερχόμαστε για τα καλορίζικα!

Μετεωρίτης είπε...

που πας μωρέε
..καλή τύχη
στείλε διεύθυνση

mahler76 είπε...

πάω να δώ το νέο σπίτι.

venceremos είπε...

ποτε ειναι η μετακιμιση?
που ειναι?
θελεις βοηθεια?
ακομα δεν ηρθα..φευγεις..?

Μετεωρίτης είπε...

περιμένω
ενημέρωση
παρακαλώ

και.. καλή μετακόμιση!

If...ιγένεια είπε...

Στασου μυγδαλα ;p

If...ιγένεια είπε...

Με γεια! Την καλημερα μου.

dsquared είπε...

Πανω που σε βρηκα φευγεις...
din

Γιάννης Καραμήτρος είπε...

Δεν έχω δοκιμάσει τη πλατφόρμα της Wordpress αλλά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια.

Ορθόδοξος είπε...

Με την ευκαιρία των εορτών το ιστολόγιο “Αθεΐα, η άρνηση της αλήθειας” εύχεται σε όλο τον κόσμο υγεία, ευτυχία και ότι άλλο επιθυμεί ο κάθε ένας μας προσωπικά.

Θερμές ευχές για ένα ευλογημένο καινούργιο χρόνο για εσάς και τις οικογένειες σας !!!